download gratis ons e-book

Automatisch gazononderhoud heeft de laatste jaren bij heel veel gezinnen aan populariteit gewonnen. Gebruiksgemak, tijdsbesparing en onderhoudsvriendelijkheid zijn de voornaamste redenen waarom mensen kiezen voor een robotmaaier. Bij een grote aankoop zoals een grasrobot komen heel wat dingen kijken. Er zijn bijvoorbeeld veel praktische vragen rond het gebruik ervan: “Is mijn tuin wel geschikt voor een robotmaaier? Wat zijn de voordelen? Hoeveel verbruikt een robotmaaier? Is het veilig met huisdieren en kinderen in de tuin?”.

Maar er zijn ook heel wat vragen rond onderhoud en de service na verkoop. “Welke service bieden jullie aan? Kan ik jullie bereiken als er zich problemen voordoen?”

Als je weet dat een goed onderhouden robotmaaier zo’n 10 tot 15 jaar kan meegaan, is een goede service waarop je kan vertrouwen geen overbodige luxe. Benieuwd wat we bij GRASROBOTS.be voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag in jouw zoektocht en staan klaar met advies op maat. Download ons gratis e-book en ontdek hoe wij het verschil maken voor jouw gazon!

Particulier-ebook-mockup

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen