Een grasrobot kopen voor een egaal gazon

Wil je een mooi egaal gemaaid gazon maar heb je geen zin om telkens het gras af te moeten rijden? Dan is een grasrobot kopen de ideale oplossing! Hij verlost je van al het maaiwerk. Een grasrobot of robotmaaier rijdt op geprogrammeerde tijden rond waardoor je gras nooit te lang staat. Zo wordt grasmaaien gegarandeerd een klus om naar uit te kijken. 

Hoe werkt een robotmaaier?

Een grasrobot maait zelfstandig jouw gazon.

h350-0682

Dit gebeurt bij de meeste robotmaaiers aan de hand van een perimeterdraad. Een aantal grasrobots, waaronder de Ambrogio L50 B, werkt echter ook zonder deze draad. Op gezette tijden maait de robotmaaier jouw gras, afhankelijk van de grootte van jouw gazon en de ingestelde tijden. Grasrobots maaien via een willekeurig of systematisch maaipatroon of ingebouwde GPS, waardoor ze geen enkel plekje missen. Zo weten ze het gras altijd op de juiste lengte te houden. Het onderhoud van je gazon was nog nooit zo eenvoudig!

Keuze uit diverse topmerken

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, er is altijd wel een geschikte robotmaaier te vinden. Zo vind je bij GRASROBOTS.be onder meer robotmaaiers van het topmerk Husqvarna. Dit Zweedse merk is sinds 1995 één van de pioniers op de markt van de robotmaaiers. Verder vind je een ruim assortiment grasrobots van de merken Ambrogio, Robomow, Stihl, Honda en het op en top Belgische merk Belrobotics. Uiteraard kan je ook voor het onderhoud van je grasrobot bij ons terecht.

Een grasrobot kopen doe je bij GRASROBOTS.be

Wil je een grasrobot kopen? Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke robotmaaier het beste bij jouw gazon past. Wij geven je dan ook graag advies op maat en stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie. Weet je al welk type robotmaaier je wil kopen? Kijk dan snel in onze webshop en maak je keuze.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen