gedreven door passie voor innovatie

Het Zweedse merk Husqvarna is sinds 1995 de pionier op de markt van de robotmaaiers. Hun assortiment bestaat ondertussen uit 15 volautomatische automowers. Als officieel erkend Husqvarna professional dealer kan je erop vertrouwen dat we jou als klant de beste service en kwaliteit garanderen.

Een uitstekend maairesultaat

Een Husqvarna grasrobot is de ideale oplossing voor bijna elke tuin! Elk type maakt gebruik van minstens 1 begeleidingsdraad. Qua gebruiksvriendelijkheid scoort Husqvarna erg hoog. Elke grasrobot kan helemaal afgestemd, ingesteld en aangepast worden naar de eigen wensen en behoeften.

Husqvarna robotmaaier

Een robotmaaier van Husqvarna is verrassend licht en gemakkelijk te dragen (9 tot 13,5 kg). Door zijn 3 scheermesachtige messen zorgt hij voor een perfecte maaimethode. Juist omdat hij zo frequent maait, blijven er weinig grasresten liggen. Het willekeurige maaipatroon zorgt ervoor dat de robot geen sporen vormt en dat het gras egaal gemaaid wordt.

Innovatieve kenmerken en functies

De grote wielen met profiel zijn speciaal ontwikkeld zodat de robot prima grip heeft, zowel op een oneffen terrein als op hellingen (tot 70%). Met een geluidsniveau van 58 dB zijn Husqvarna maairobots de stilste en slimste op de markt. En je mag ze gerust ook de veiligste op de markt noemen! De maaimessen zitten ver van de buitenste rand en stoppen onmiddellijk met draaien als de machine opgetild wordt.

Daarnaast beschikt elke robotmaaier over handige functies die optimale prestaties combineren met gebruikerswensen. Het programmeren van jouw Husqvarna Automower® is dus net zo eenvoudig als het instellen van een mobiele telefoon. Beveiligd met een 4-cijferige pincode, kan je de robotmaaier zelfs met een gerust hart ‘s nachts laten buiten staan.

Husqvarna X-line

Met de X-line Automower®-serie focust Husqvarna op gebruikers die graag over de nieuwste snufjes beschikken. De X-line omvat: Automower Connect, GPS-geassisteerd maaien, rubberen bumper aan de voorkant, oranje wielschijven en LED-koplampen.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen