zorgt voor een gazon dat bij elke gelegenheid past

Robomow is gestart vanuit de gedachte om met een vast mes iets langer gras te versnipperen zodat de machine niet dagelijks hoeft te maaien. De maaicapaciteit die één toestel op één dag kon halen was echter behoorlijk laag. Hierdoor was het enkel voor kleine tuinen mogelijk om slechts een paar keer per week te maaien.

Door de jaren heen

Na verloop van tijd is Robomow afgestapt van dit grote krachtige mes. In 2021 gooide het merk het roer stevig om. Er werd gestart vanaf een compleet nieuw platform. Een maaisysteem met kleine mesjes die los bewegen op een ronddraaiende schijf deed zijn intrede. Zo zorgt een Robomow robotmaaier zoals de meeste andere merken dat het gras dagelijks kort gehouden wordt.

Robomow robotmaaier

Geniet van onze service en herstellingen

Sinds 2022 behoort Robomow niet meer tot ons assortiment. Je kan uiteraard blijven rekenen op onze service en reparatiedienst voor jouw Robomow grasrobot. Ook voor accessoires en onderdelen kan je nog steeds bij ons terecht.

Ben je zelf op zoek naar een robotmaaier? En ben je benieuwd naar de verschillen tussen bepaalde merken en modellen? We helpen je graag om robotmaaiers te vergelijken en het meest geschikte model voor jouw tuin te vinden. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak via ons contactformulier.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen