Robotmaaiers vergelijken

Robotmaaiers vergelijken bij GRASROBOTS.be

De zoektocht naar de ideale robotmaaier voor jouw tuin kan overweldigend zijn. Door constante innovatie komen er aan een sneltempo nieuwe merken en modellen bij op de markt. Als pionier zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ben je op zoek naar een robotmaaier? Dan raden we aan om verschillende toestellen én verdelers te vergelijken. Waar je op moet letten als je robotmaaiers gaat vergelijken? We vertellen het je in onze blog.

Waar moet je op letten?

Het type robotmaaier dat je nodig hebt, is afhankelijk van heel wat factoren. Als je robotmaaiers wil vergelijken ben je best aandachtig voor volgende zaken:

  • Accu-capaciteit en energieverbruik, afhankelijk van de maai- en laadtijden.
  • Capaciteit en type van het maaisysteem.
  • Aantal intelligente eigenschappen (AIM, GPS, connectiviteit met apparaten in huis, …)
  • Connectiviteit met smartphone.

Daarnaast zijn ook de bijhorende garantie en service belangrijk bij de aankoop van een robotmaaier. Ook factoren zoals het aantal software-updates die nog uit te voeren zijn, de beschikbaarheid van reserveonderdelen én de mogelijkheden voor een goede service na verkoop spelen een rol in de keuze voor een geschikte robot. Allemaal factoren die we bij GRASROBOTS.be hoog in het vaandel dragen. Met onze onderhoudsformules ben je zeker van een uitgebreide service op jouw toestel. Meer informatie vind je hier.

GRASROBOTS.be als adviseur om robotmaaiers te vergelijken

Sinds we in 2005 als een van de eersten de robotmaaiermarkt betraden, is er veel veranderd. Door de snelle technologische ontwikkelingen is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alles wat er speelt.

Momenteel zijn we professioneel verdeler van Husqvarna en Belrobotics, maar we houden wel rekening met nieuwe merken. Bieden die een meerwaarde? Dan overwegen we zeker om ze in ons gamma op te nemen. Zo deden we in juni 2023 heel wat inspiratie op tijdens de grote beurs Spoga Gafa in Keulen, waar tal van merken hun eerste stappen op de Europese markt zetten.

robotmaaiers vergelijken

Ben je zelf op zoek naar een robotmaaier? En ben je benieuwd naar de verschillen tussen Husqvarna en andere merken zoals Kress, Segway Navimow, Cramer, Bosch, Worx Landroid of Gardena? Of wens je graag meer informatie over bepaalde modellen? We helpen jou graag verder om vanuit een objectief standpunt robotmaaiers te vergelijken. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak via ons contactformulier.

Sinds 2022 behoren de merken Ambrogio, Robomow, Honda en Stihl niet meer tot ons assortiment. Je kan uiteraard wel blijven rekenen op onze service en reparatiedienst voor jouw toestel.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen