Husqvarna robotmaaiers: innovatieve alleskunners

Het Zweedse Husqvarna staat bekend voor kwalitatief tuingereedschap en sinds 1995 ook voor  volautomatische grasrobots. GRASROBOTS.be is trotse professional dealer van Husqvarna. De Husqvarna robotmaaiers zijn echte alleskunners. Husqvarna draagt innovatie, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel en met een breed aanbod is er voor iedereen een geschikte grasrobot.

Voor iedereen wat wils

Husqvarna beschikt over een ruim aanbod van 15 modellen. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin en jouw budget, kies je jouw droomrobot. Elke robotmaaier heeft zijn specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze gemaakt van de beste kwaliteitsvolle materialen en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.

Husqvarna robotmaaiers

Innovatie van de hoogste plank

Husqvarna staat voor innovatie en robotica en dat is te merken aan de vele technische snufjes. De grasrobots zijn onder andere een van de stilste op de markt. Geen overlast dus van luide machines, jij én je buren kunnen op beide oren slapen. Daarenboven zijn de meeste Husqvarna robotmaaiers te bedienen met je smartphone dankzij Bluetooth. Wil je je maaier tijdelijk handmatig stopzetten of wil je hem een parkeeropdracht laten uitvoeren? Dan kan je dit makkelijk doen via de bluetooth-oplossing Automower Connect@Home. De X-modellen beschikken over een AMC-module en daarmee kan je via 4G je machine overal bedienen en opvolgen. Een aantal modellen zijn ook uitgerust met een frost guard-systeem dat ervoor zorgt dat bij vorst en vriestemperaturen het maaischema automatisch wordt aangepast.

Safety first voor jou en je robotmaaier

Veiligheid staat op de eerste plaats in het woordenboek van Husqvarna! De meeste robots hebben een anti-diefstalsysteem: aan de hand van een viercijferige pincode is je robot beveiligd. De robots zijn niet alleen uitgerust met slimme anti-diefstalsystemen, maar ook met andere beveiligingssystemen. Van zodra je de robots optilt stoppen de messen onmiddellijk met draaien.

Husqvarna robotmaaiers bij GRASROBOTS.be

Kies de robotmaaier van Husqvarna die het best bij jou past. Ontdek het volledige aanbod bij GRASROBOTS.be en laat je bijstaan door onze experten in de winkel. Zij staan je graag te woord met extra advies op maat. Een Husqvarna robotmaaier gaat jaren mee, mits regelmatig onderhoud. Bij aankoop kan je ook kiezen voor onderhoud op regelmatige basis. Ontdek onze servicecontracten hier.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen