Tuinmachines kopen en huren doe je bij dé specialist

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het onderhoud van jouw tuin? Van grasmaaiers en kantensnijders tot bosmaaiers en kettingzagen, in onze webshop en toonzaal te Waregem kan je terecht voor een groot assortiment aan tuinmachines en beschermende kledij. Ze maken je tuinwerk niet alleen makkelijker, maar ook veel aangenamer en veiliger. Uiteraard kan je ook voor onderhoud en reparatie op ons rekenen, zodat jouw materiaal op elk moment probleemloos werkt. Kortom, jouw tuinmachines kopen doe je bij GRASROBOTS.be.

Tuinmachines en kledij van topkwaliteit

Bij ons draait alles om kwaliteit. 
h250-0146

Daarom werken wij voor onze tuinmachines steeds met topmerken zoals Husqvarna, John Deere, Gianni Ferrari en Eliet. Voor elke grote of kleine tuinklus hebben we een geschikte machine staan. Ook goede, beschermende kledij is een must bij het werken in de tuin. Ons assortiment beschermende kleding houdt daarom rekening met alle soorten werkzaamheden. Met de nieuwste innovaties op het gebied van design en hoogwaardige materialen bieden zij je de bescherming en het comfort die nodig zijn om de klus te klaren.

Ook voor verhuur en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw tuinmachine in goede conditie blijft en het volgende seizoen in topconditie kan starten, is een deskundig onderhoud essentieel. Daarom kan je in onze toonzaal te Waregem ook steeds terecht voor zowel de herstelling als het onderhoud van alle tuinmachines. Zo krijg je nadien meer tijd om van je nette, goed onderhouden tuin te genieten. Heb je een tuinmachine nodig voor een tijdelijke klus? Dan kan je deze eenvoudig en tegen een voordelig tarief bij ons huren.

Meer informatie over tuinmachines kopen of huren

Ben jij op zoek naar tuinmachines of kledij? Of wil jij je tuinmachine voor onderhoud of herstelling binnenbrengen? Neem dan snel contact op met onze toonzaal in Waregem voor meer informatie of maak een afspraak voor een onderhoud of reparatie. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Wil je eenvoudig en snel tuinmachines kopen? Ontdek ons aanbod op onze webshop en maak je keuze!

ONTDEK ONZE TUINMACHINES

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen