MET DE ROBOTMAAIER VAN STIHL NAAR EEN SLIMME TUIN

Het merk Stihl hoeft waarschijnlijk geen introductie meer. Ze zijn alom bekend voor hun diverse tuinmachines van hoge kwaliteit. De robotmaaiers van Stihl zijn echter nog niet zo gekend, maar hun succes neemt toe.

Een korte geschiedenis

Initieel ontwikkelde Stihl zelf geen grasrobots. Via hun dochtermerk Viking hadden ze een samenwerking met Robomow. In die periode waren de Robomow-modellen minder betrouwbaar.

In 2013 kwam Viking op de markt met een eigen productie van degelijke en betrouwbare robotmaaiers. In 2019 werd beslist om de stabiele automatische grasmaaiers van Viking aan te bieden onder de naam Stihl met de gekende oranje kleur.

Stihl robotmaaier

Geniet van onze service en herstellingen

Sinds 2022 behoort Stihl niet meer tot ons assortiment. Je kan uiteraard blijven rekenen op onze service en reparatiedienst voor jouw Stihl grasrobot. Ook voor accessoires en onderdelen kan je nog steeds bij ons terecht.

Ben je zelf op zoek naar een robotmaaier? En ben je benieuwd naar de verschillen tussen bepaalde merken en modellen? We helpen je graag om robotmaaiers te vergelijken en het meest geschikte model voor jouw tuin te vinden. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak via ons contactformulier.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen