Voordelen van een Husqvarna Automower® X-model

Dit gaat over de modellen 405X, 415X, 435X en deels voor de 430X (deze heeft geen AIM) in vergelijking tot de andere Automowers van Husqvarna

Koplampen #

Energie-efficiënt LED lampen voor betere zichtbaarheid en controle ook in het donker. Lichten zullen knipperen bij foutmeldingen.

Rubberbumper #

De rubberen voorbumper maakt de maaier beter bestand tegen terugkerende botsingen met bomen, struiken en andere objecten in de installatie.

GPS-navigatie #

Een ingebouwd GPS-systeem maakt een kaart van de tuin compleet met grens- en zoekdraden. De Husqvarna Automower® registreert welke delen van de tuin gemaaid moeten worden en past zijn maaipatroon daarop aan. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde gazondekking en een uitstekend maairesultaat.

GPS-beveiliging #

Uitgerust met op GPS gebaseerde geofence inclusief flitsmeldingen op uw apparaten. Dit gaat over het Geohek, een beveiliging waardoor de robot in alarm gaat wanneer die buiten zijn maaigebied wordt verplaatst.

Connect module #

Automower® Connect geeft u de volledige controle over de maaier op uw smartphone. U kunt eenvoudig start-, stop- en parkeeropdrachten verzenden, instellingen controleren en aanpassen. Ontvang indien nodig ook alarmen en volg de positie van uw maaier in geval van diefstal – waar u ook bent. 10 Jaar mobiel gegevenscontract inbegrepen. Standaard op X-line, optioneel voor alle 300-400-series.

Elektrische maaihoogte regeling #

De maaihoogte wordt snel aangepast door de elektrisch bediende hoogteverstelling, eenvoudig te bereiken vanuit het hoofdmenu.

Doelhoogtemaaien #

Om een beter maaibeeld te verkrijgen verlaagt de doelhoogtemaai-functie volledig automatisch de maaihoogte van MAXIMAAL tot de ingestelde maaihoogte in een periode van 10 dagen.

AIM (Automower Intelligent Mapping) #

Dankzij deze optie kan je een virtuele kaart van jouw gazon gebruiken om het resultaat precies te krijgen zoals je het wilt met een lokalisatie nauwkeurigheid van 1 meter. Dit geeft de mogelijkheid om het werkgebied virtueel in te delen in zones. Voor elke zone kan je een eigen maaihoogte en werkschema instellen. Dankzij AIM kan je tevens zones instellen waar de robot tijdelijk niet mag komen.

Meer informatie over de AIM-technologie vind je hier.

Investering #

Het prijsverschil bij aankoop van een X-model mag op zijn minst verdeeld worden over de levensduur van de machine, afgewogen tegenover de voordelen en toekomstmogelijkheden die je daarvoor krijgt is dat relatief weinig voor veel meerwaarde.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.8
Gebaseerd op 90 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2022 | BE 0524.939.452
PrivacybeleidDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen