Een garage voor jouw robotmaaier zorgt voor de nodige bescherming

De meeste robotmaaiers kunnen prima tegen allerlei soorten weersomstandigheden, maar toch is het geen overbodige luxe om een garage te voorzien. Een garage voor jouw robotmaaier? Dat klinkt misschien een beetje gek, maar een overkapping heeft heel wat voordelen.

Garage voor jouw robotmaaier

Een garage voor een robotmaaier is normaal gezien niet inbegrepen bij de aankoop van een toestel. Niet geheel onlogisch, want het is niet essentieel om een robotmaaier te laten werken. Auto’s hebben ook geen garage nodig om te rijden, toch? Maar toch zorgt het ervoor dat je robotmaaier minder aan slijtage onderhevig is. Onze robotmaaiers hebben een gemiddelde levensduur van 10 jaar en zelfs 15 jaar is geen uitzondering. De kost van zo’n garage kan je dus over 10 tot 15 jaar spreiden. Een goede investering dus!

garage voor robotmaaier

Bescherming

Robotmaaiers zijn goed bestand tegen regen. Een overkapping of garage biedt in de eerste plaats vooral bescherming tegen de zon. De kap rondom de robotmaaier zal minder afzien en het laadstation wordt minder blootgesteld aan warme temperaturen, wat de levensduur van de batterij alleen maar ten goede komt. Een garage houdt de machine en het laadstation ook droog, zo ontstaat er minder oxidatie en is de verleiding voor insecten om erin te kruipen minder groot.

Helemaal naar jouw smaak

Natuurlijk kan je je robotmaaier ook opstellen op een schaduwrijke plek, bijvoorbeeld onder een boom, en dan is een huisje misschien minder nodig. Toch beschermt het wel tegen vallende taken of hagel. Kies je voor een opvallende garage of probeer je de overkapping zo onopvallend mogelijk te maken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan het zo veel personaliseren als je zelf wil.

Je kan een afgewerkte garage aankopen via de fabrikant. Bij Husqvarna bijvoorbeeld kan je een bijbehorende overkapping kopen dat beschikbaar is voor verschillende modellen. Er bestaan ook inox huisjes die je via onze website kan aankopen. Of je gaat aan de slag en maakt zelf een huisje. Onderstaande foto’s geven je alvast wat extra inspiratie.

garage voor robotmaaier
garage voor robotmaaier
garage voor robotmaaier

Ben je benieuwd naar de oplossingen die Husqvarna biedt? Neem dan een kijkje op onze website. Naast een garage vind je in onze webshop nog tal van andere accessoires om je robotmaaier zo goed mogelijk te beschermen.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen