Husqvarna Aspire robotmaaier en tuinmachines

Husqvarna pakt in 2023 uit met de nieuwe Aspire-reeks. De nieuwe reeks bleef niet onbesproken in de tuinwereld. In eerste instantie is ze bedoeld als hobbymateriaal en ontwikkeld voor de doe-het-zelver met een compacte (stads)tuin. Momenteel bieden wij de Husqvarna Aspire robotmaaier en andere tuinmachines in de reeks nog niet aan. Waarom niet? We delen graag onze mening!

Wat is de Husqvarna Aspire-reeks?

Het Husqvarna Aspire-gamma bestaat uit een robotmaaier, andere tuinmachines en een opbergsysteem. De producten zijn qua uiterlijk heel gelijkaardig aan andere producten in het Husqvarna gamma én ze zijn ook met dezelfde aandacht voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid gemaakt. Het verschil zit vooral in de kwaliteit. De producten doen ongeveer hetzelfde als wat we van hen gewoon zijn, maar door het gebruik van mindere kwalitatief hoogstaande materialen hebben ze een kortere levensduur. Het prijsverschil met de duurdere machines is uiteraard ergens merkbaar.

husqvarna aspire
husqvarna aspire

Husqvarna Aspire R4 robotmaaier

De Husqvarna Aspire R4 robotmaaier kost evenveel als de Husqvarna 105. Bovendien heeft het 105-model een aantal voordelen die de R4 niet heeft. Enkele duidelijke specificaties wijzen op een kwaliteitsverschil. Zo is het toestel enkel instelbaar met de app en niet op de display van het toestel zelf. Daarnaast is er geen antifrictieschijf en die zorgt nu net voor een hogere veiligheid en een lager  energieverbruik. Daarmee onderscheidt Husqvarna zich al sinds 1995 van andere merken. Verder is de R4 robotmaaier veel lichter vergeleken met gelijkaardige modellen. ‘Back to basics’ dus!

Nog niet verkrijgbaar bij GRASROBOTS.be

De Aspire-gereedschappen zijn niet gemaakt met het oog op duurzaamheid en daar kunnen we ons als duurzaam bedrijf niet helemaal in vinden. Wij staan voor kwalitatieve, hoogstaande producten die jarenlang meegaan. Aangezien de reeks pas recentelijk het levenslicht zag, is het nog onduidelijk welke ‘kinderziektes’ de producten zullen meedragen. Wij wachten liever nog even af om de effectieve prestaties van de producten op een later moment grondig te kunnen evalueren.

Investeer je voor jouw compacte tuin graag in degelijke producten die garant staan voor kwaliteit? Dan is er voor elk product in de reeks een mooi alternatief binnen ons bestaand gamma van Husqvarna. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, kom eens langs of maak een afspraak via ons contactformulier.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.8
Gebaseerd op 106 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2022 | BE 0524.939.452
PrivacybeleidDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen