Husqvarna Aspire robotmaaier en tuinmachines

Bij de lancering van de Aspire-reeks in 2023 waren er nog twijfels over de kwaliteiten van de machines, maar die zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen. De reeks werd op de markt gebracht als hobbymateriaal en voor de doe-het-zelver met een compacte (stads)tuin. Ook GRASROBOTS.be verdeelt de reeks. Waarom kiezen voor de Husqvarna Aspire robotmaaier? We geven je graag meer uitleg.

Wat is de Husqvarna Aspire-reeks?

De Husqvarna Aspire-reeks bestaat uit een robotmaaier en een aantal tuinmachines: een snoeizaag, een grasmaaier, een grastrimmer, een elektrische heggenschaar en een bladblazer. Je kan de serie herkennen aan het strak, zwart en zeer compact ontwerp, wat ze ideaal maakt als je weinig opbergruimte hebt. Uniek aan de reeks is het gebruik van het Power for All Alliance-batterijsysteem. Dat betekent dat dezelfde 18 Volt accu gebruikt kan worden bij huis- en tuingereedschappen van meer dan 10 merken. Bij GRASROBOTS.be verkopen we enkel de Husqvarna Aspire robotmaaier.

husqvarna aspire
aspire robotmaaier

Husqvarna Aspire R4 robotmaaier

Met de Husqvarna Aspire R4 robotmaaier ga je back to basics. De machine is uniek in zijn soort en kan uitsluitend bediend worden via de smartphone. Op de robotmaaier zelf heb je slechts een beperkt aantal knoppen en geen display. Verder zal je de messenschijf handmatig van hoogte moeten veranderen als je de maaihoogte wil aanpassen, en dat kan wel wat voeten in de aarde hebben. Op de meeste andere toestellen gebeurt dit elektrisch. Wil je graag meer functionaliteiten? Dan kijk je best naar meer geavanceerde types robotmaaiers. In onze webshop vind je een mooi overzicht.

Laat je bijstaan door GRASROBOTS.be

Wens je graag meer informatie in jouw zoektocht om de juiste robotmaaier te vinden? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder met deskundig advies op maat van jouw tuin en jouw noden. Of je springt gewoon eens binnen in een van onze toonzalen.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen