Husqvarna NERA: de draadloze robotmaaier van de toekomst

In 2023 deed de eerste Husqvarna Automower NERA zijn intrede. De NERA-toestellen zijn hybride en kunnen zowel draadloos als met perimeterdraad werken. Ze zijn geschikt voor kleinere oppervlakten en dus ideaal voor particuliere tuinen. Sindsdien heeft het automatisch draadloos maaien al een hele evolutie doorlopen. In 2024 kondigt Husqvarna de komst van nieuwe Husqvarna Automower NERA-modellen aan.

NERA werkt op de revolutionaire EPOS-technologie

De baanbrekende EPOS-technologie van Husqvarna ligt aan de basis van de NERA-serie voor particulieren. Dankzij de EPOS Plug-in Kit en een referentiestation kan je die robotmaaiers dus ook draadloos laten maaien. Zo hoef je geen begrenzingsdraad meer rondom je gazon te installeren.

Uit welke modellen bestaat de eerste NERA-serie?

De Husqvarna NERA-serie uit 2023 bestaat uit volgende toestellen:

draadloze robotmaaier husqvarna nera

Dankzij regelmatige firmware-updates kan je steeds blijven genieten van de laatste functies. Vanop afstand wordt je robotmaaier geüpdatet en worden verbeteringen toegevoegd aan de software. Dat gaat van verbeterd accubeheer tijdens de winteropslag en nauwkeurigere navigatie op het terrein tot verbeterde vermijding van objecten en sterkere bluetoothverbinding.

draadloze robotmaaier husqvarna nera

De meest revolutionaire verbetering is de Support by Wire-functie, die je toelaat om een hybride systeem op te zetten met en zonder begrenzingsdraad. Husqvarna geeft bij de Automower NERA ook de mogelijkheid om in perfecte baantjes te maaien, net zoals bij de professionele machines op EPOS-technologie. De robotmaaier kan dan systematisch maaien (‘in baantjes’) en daardoor verhoogt de maaicapaciteit met factor 3.

Nieuwe modellen sinds 2024

Sinds 2024 zijn er twee nieuwe NERA-modellen op de markt.

Deze robotmaaiers kunnen draadloos maaien dankzij een EPOS Plug-in Kit. Extra aan deze Automowers is de EdgeCut-functie, die ervoor zorgt dat je de randen van je gazon nog maar minimaal moet trimmen. De maaischijf achteraan het toestel zorgt ervoor dat de randen zoveel mogelijk meegenomen worden.

Meer informatie over NERA-robotmaaiers en draadloos maaien?

We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte draadloze machine. We bekijken graag jouw situatie ter plaatse, want niet elk type tuin is geschikt voor een draadloze robotmaaier. Zijn er bijvoorbeeld veel bomen die het signaal kunnen belemmeren? Dan ben je beter geholpen met een robotmaaier met begeleidingsdraad. Contacteer ons voor meer informatie, we helpen je graag verder.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen