Ontdek NERA: de maairobot zonder draad met EPOS voor particulieren

In 2023 is het eindelijk zover! Husqvarna brengt de eerste maairobot zonder draad voor particulieren op de markt. De baanbrekende EPOS-technologie zoekt daarbij bredere horizonten op en zal ook ondersteund worden door de nieuwe serie NERA. De serie is het neusje van de zalm in draadloos maaien en biedt de gebruiker een unieke, flexibele ervaring.

EPOS breidt zijn grenzen uit

Het EPOS satellietnavigatiesysteem is niet nieuw. Reeds drie jaar bewijst het zijn kracht in het professionele segment. Met NERA breidt het nu ook zijn grenzen uit naar het particuliere segment. EPOS staat toe om de gebruiker maaizones te laten instellen aan de hand van de smartphone en een app. Satellieten en een referentiestation bepalen tot op 2 à 3 centimeter nauwkeurig de maaigrenzen. Het systeem zal je als aparte plug-in kit kunnen bestellen.

Must see: We plaatsten reeds Automowers zonder draad met EPOS op o.a. de grasvelden aan het crematorium Siesegem te Aalst.

Flexibiliteit en precisie

De vraag naar maairobots zonder draad voor particuliere tuinen was er al langer en Husqvarna laat consumenten dus niet te lang meer wachten. De modellen in de NERA-serie zijn echte alleskunners. Je kunt als gebruiker zelf instellen wanneer, waar en op welke hoogte er gemaaid wordt aan de hand van je mobiele telefoon. Op ruw terrein kunnen ze zich goed behelpen en hellingen van maximum 50% zijn ook geen enkel probleem. Je stelt zelf in waar je robotmaaier mag rijden en waar niet. Alles is dus perfect afgestemd op de noden van de gebruiker.

Verschillende modellen

De NERA-serie bestaat uit drie modellen naargelang de maaioppervlakte. De Automower 430X NERA tot 3200 vierkante meter, 450X tot 5000 vierkante meter en 320 tot 2200 vierkante meter. Het verschil tussen deze modellen zit vooral in de batterij, rijsnelheid en obstakeldetectie. Hoe duurder het model, hoe beter de prestaties en hoe meer opties.

Maairobot zonder draad bij GRASROBOTS.be

De NERA-serie van Husqvarna zal pas beschikbaar zijn in seizoen 2023. Van zodra mogelijk, is het aangewezen om snel te bestellen. De levertijden voor deze grasrobots kunnen namelijk oplopen.

Wil je meer informatie? Kom gerust eens langs in onze winkels te Dendermonde en Waregem. Heb je een dringende vraag? Neem dan hier contact op.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 143 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
PrivacybeleidDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen