Husqvarna robotmaaier kopen

Husqvarna robotmaaier kopen bij GRASROBOTS.be

Een Husqvarna robotmaaier kopen is een goed idee. En een Husqvarna robotmaaier kopen bij GRASROBOTS.be is nog een beter idee! We zijn trotse professional dealer en dragen kwaliteit, veiligheid en innovatie hoog in het vaandel. Al meer dan 2 miljoen particulieren rekenen op een Automower® voor het onderhoud van hun gazon, word jij de volgende?

Zweedse knowhow

Husqvarna staat sinds 1995 bekend om haar automatische grasrobots. Als je Husqvarna zegt, dan zeg je ook slimme snufjes en de nieuwste technologieën. Zo heeft het merk de EPOS-technologie waardoor robots draadloos kunnen maaien binnen virtuele grenzen. De technologie is al even geïntroduceerd bij grote maaiers en vanaf 2023 komt het er ook aan bij particuliere robots (NERA-serie).

Voor iedereen een robotmaaier op maat

Denk je dat jouw tuin geen robotmaaier toelaat? Dan heb je het hoogstwaarschijnlijk verkeerd. De grasrobots van Husqvarna zijn alleskunners. Steile hellingen, nauwe doorgangen, ruw terrein of zeer complexe tuinen met waterpartijen, alles kunnen de toestellen aan. Ze zijn ervoor gemaakt om moeiteloos elk gazon te kunnen onderhouden. Mits een regelmatig onderhoud kan het toestel zo’n 10 tot 15 jaar meegaan.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Je robotmaaier in een handomdraai een maaiopdracht laten uitvoeren? Met Automower® Connect@Home kan je via jouw smartphone aanpassingen doen aan het maaischema. Naast gebruiksvriendelijkheid wordt ook veiligheid hoog in het vaandel gedragen.

husqvarna robotmaaier kopen

Sommige toestellen zijn uitgerust met til- en liftsensoren om bescherming te bieden tegen diefstal. Daarnaast zijn ze heel stil tijdens het maaien, wat zorgt voor een hoger level van comfort.

Husqvarna robotmaaier kopen bij GRASROBOTS.be

Bij GRASROBOTS.be hebben we een uitgebreid gamma van Husqvarna robotmaaiers. Een Husqvarna robotmaaier kopen bij ons? We helpen je graag in jouw zoektocht naar het toestel dat het best bij jouw noden past. Onze experten staan je graag te woord met advies op maat.

Ontdek de toestellen van Husqvarna in de webshop om alvast wat inspiratie op te doen.

husqvarna robotmaaier kopen

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen