Robotgrasmaaier kopen: maak de juiste keuze

Een robotgrasmaaier kopen is een weloverwogen beslissing. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel verschillende types en merken robotmaaiers. Heel wat keuze om jouw ideale toestel te vinden, misschien zelfs té veel keuze. Bij GRASROBOTS.be begeleiden we jou in jouw zoektocht naar de robotgrasmaaier die het meest geschikt is voor jouw specifieke tuin.

Waarom een robotgrasmaaier kopen?

Een robotgrasmaaier biedt heel wat voordelen ten opzichte van een traditionele maaier. Zo is een automatische robotmaaier milieuvriendelijker. Je hebt geen brandstof nodig en zal ook bijna geen CO2 uitstoten. Ongeacht je type tuin kan een robotmaaier er flexibel mee omspringen. Zijn er bloemenweides, bomen of zelfs een zwembad aanwezig? Een robotmaaier kan perfect rond die obstakels maaien. Daarnaast heb je geen grasafval meer, want de gemaaide grassnippers komen terecht op het gazon en zorgen zo voor een natuurlijke bemesting. Een andere troef is de stille werking van robotgrasmaaiers, want ze zorgen niet voor geluidsoverlast en je kan je gras laten afrijden wanneer je maar wil.

Als je een robotgrasmaaier wil kopen ga je niet over één nacht ijs. Meer lezen over de voordelen van een robotmaaier? Check onze FAQ of download ons gratis e-book voor meer informatie.

robotgrasmaaier kopen
robotgrasmaaier kopen

Husqvarna Automowers® bieden heel wat voordelen

Er zijn heel wat verschillende merken robotmaaiers. Wij kiezen ervoor om te werken met Husqvarna. Het Zweedse merk staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zowel kleine tuinen met hellingen en obstakels als grotere terreinen vormen geen probleem.

Het merk heeft keuze uit robotmaaiers met of zonder begeleidingsdraad (NERA-serie) en heeft ook een speciale X-Line met toestellen die nog geavanceerder zijn. De meeste robots zijn bedienbaar via een smartphone en de Husqvarna Automower® App. Die app laat je toe om op afstand de robot maaiopdracht te geven en instellingen aan te passen.

Ben je eerder op zoek naar een robotgrasmaaier voor professionele terreinen van meer dan 3.000m²? Ons professionele aanbod van Husqvarna én Belrobotics robotmaaiers ontdek je alvast in onze webshop. Of doe al wat inspiratie op met onze cases. Wens je graag advies op maat, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.

Robotgrasmaaier kopen bij GRASROBOTS.be

Ben je van plan een robotgrasmaaier te kopen of ben je nog zoekende? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met advies op maat. Sinds 2005 zijn we dé referentie op de markt.

Wens je graag een persoonlijk adviesgesprek? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal of vraag een gratis adviesgesprek aan huis aan.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 143 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
PrivacybeleidDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen