Bart Pijpops

We zijn ontzettend tevreden over onze aankoop van de robotmaaier bij GRASROBOTS.be en dan heb ik het niet over het toestel alleen, maar ook over de professionele informatie die we in de winkel hebben gekregen, de vlotte plaatsing en de uitvoerige uitleg die we daarbij hebben gekregen. Een dikke pluim aan het GRASROBOTS.be team.  We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Ralf Zehner

Bijzonder professioneel bedrijf met de nodige vakkennis .
Van installatie tot (jaarlijks) onderhoud wordt alles tot in de puntjes opgevolgd en uitgevoerd.
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een grasrobot moet je hier zijn.

Papillon Instituut

Dankjewel Achmed voor de vlotte installatie en je professionaliteit! Dankjewel om samen de juiste robot te bespreken voor mijn tuintje. Je bent echt een kenner in je vak…

Dirk Cosaert

Eerlijke informatie mbt. de juiste aankoop van de juiste grasrobot! Goeie en duidelijke afspraken mbt. onderhoud van het toestel!

Paul De Grove

Er kan gekozen worden tussen verschillende merken afhankelijk van het type grasveld en omstandigheden. Sowieso een ideale investering, mijn gazon ziet er altijd perfect uit, nooit te lang, geen lawaai en het mos is ondertussen zo goed als verdwenen, 🙂

Peter Van Dyck

Zeer goed contact met de firma Heel vriendelijk hoewel ik er geen klant ben Wat betreft coronaproof Een dikke 10! Zeer ruim aanbod van robots Men werkt met kennis van zaken Ik blijf er zeker klant Een leuk detail hele mooie locatie!

Ben v w

Na meerdere keren uitleg gevraagd en telkens gekregen, toch overwogen om met Grasrobot in zee te gaan. Enkele keren opnieuw uitleg gevraagd ter plaatse, via tel, mail, ... Telkens geduldig en correct.
Any heeft de installatie gedaan en ik moet zeggen, wat een geluk. We laten nu meer gras afmaaien dan ooit gedacht, want de robot kan het zeker aan!

Peter Van Molle

Enkele jaren geleden daar robot gekocht. Goede raad gekregen om de juiste robot te kiezen. Ook naverkoopdienst werkt prima. Zelfs in het verre Pajottenland kunnen we rekenen op een snelle ondersteuning. Zijn ondertussen met een vijftal buren een tevreden klant bij Nico.

Rudy Wylleman

Dank voor de uitstekende dienst na verkoop. Het vakmanschap van de ingenieur staat borg voor een efficiënt onderhoud en updates van mijn robotje..
Jaren lang geniet ik al elke dag van het maaiseizoen. van de gedane onderhoud service..Vakmanschap is en blijft een grote troef.

Dirk Lammens

Langs deze weg wil ik laten weten dat de uitleg via telefoon (Hanne) heel goed was , de levering en de plaatsing (Patrick) heel vriendelijk en een goede uitleg echt jullie zijn aangeraden door een klant van ons omwille de goede service maar hij heeft gelijk .
Ik ben super tevreden .

Carlo Vinck

Beste, vorige week heeft Andy bij ons de installatie gedaan van de Husqvarna 420. Wat een bekwame vakman, met heel veel passie en nauwgezetheid. Alle uitleg, geen vraag was hem teveel. Top!

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen