Vraag een analyse op maat aan!

Vraag je je af hoe een robotmaaier een besparende oplossing kan zijn voor het gazononderhoud van jouw bedrijf, lokaal bestuur, vereniging of sportclub? Aan de hand van een analyse op maat worden meteen heel wat zaken duidelijk. In onze cases lees je meer over hoe enkele steden, sportclubs en evenemententerreinen al kunnen rekenen op de steun van een grasrobot.

Dankzij automatisch grasmaaien bespaart Stad X meer dan 80.000 euro per jaar

In onderstaande case voor een reële stad, wiens naam we liever anoniem houden, berekenen we hoeveel ze kan besparen door het gebruik van robotmaaiers voor hun grasonderhoud. Stad X onderhield haar 26 sportvelden, waaronder 7 voetbalsites, voordien met de traditionele Ramsones zitmaaier. De oppervlakte van deze velden is goed voor in totaal 181.628 m² gras. Met die grasmaaier maaide de technische dienst zo’n 32 keer per jaar. Het was dus een hele karwei om al die velden tijdig én met zorg te maaien.

Grasrobot zonder draad

Het onderhoud van die velden én de daarbij komende kosten waren aanzienlijk:

  • Jaarlijkse onderhoudskosten en het verbruik van de machine.
  • De loonkosten voor het maaien, transporteren en reinigen van de machine.
  • De kosten voor de verwerking van het grasafval.
  • De afschrijvingskosten van zowel de maaier als het eventuele vervoersplatform.

In totaal kwamen de jaarlijkse kosten voor het grasmaaien op 139.252 euro. De maaikost per vierkante meter bedroeg dus 0.77 euro/m². De bevoegde partijen toonden interesse om die aanpak grondig onder de loep te nemen. Uit een vergelijkende financiële analyse van GRASROBOTS.be bleek dat dezelfde grasvelden ook gemaaid konden worden door 12 robotmaaiers, wat een totale investering van 221.438 euro zou betekenen. Rekening houdend met alle bijhorende kosten zoals onderhoud, uren om te reinigen, maar ook tijd om de velden te inspecteren, kwamen we op een gemiddelde kost van 0.33 euro/m² voor de sportvelden. De jaarlijkse kosten daalden zo naar 59.221 euro, een gigantische besparing van 80.031 euro.

Stad X zal zonder rekening te houden met de onderhoudskosten van de grasvelden rond de sportvelden, de investering in minder dan 3 jaar terugverdienen. In totaal komen er ook 201 werkdagen voor de groendienst vrij die aan andere taken die niet geautomatiseerd kunnen worden besteed kunnen worden.

Hoe gaan we te werk?

Interesse om ook voor jouw bedrijf een goed zicht te krijgen op de kosten van een robotmaaier? We bieden je graag een analyse op maat aan. Vul je gegevens hieronder in en we helpen je graag verder.

De verschillende stappen die we gaan doorlopen?

  1. Analyse hieronder aanvragen.
  2. Wij sturen jou een korte vragenlijst via mail.
  3. Jij stuurt de ingevulde vragenlijst terug via mail.
  4. Wij maken een analyse op maat van jouw terrein(en).
  5. Je ontvangt onze analyse op maat via mail.

Vraag hier jouw analyse aan!

Naam(Vereist)
Type grasterrein(Vereist)
Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen