Een professionele robotmaaier voor elk terrein

Is jouw bedrijfssite voorzien van grote groene terreinen? Of ben jij verantwoordelijk voor het beheer van een sportveld? Dan wil je uiteraard dat het gazon er altijd piekfijn bij ligt, zodat je een goede indruk maakt op klanten, bezoekers en sporters. Voor bedrijven, sportclubs en openbare besturen zijn robotmaaiers dan ook een uitstekend idee. Een professionele grasrobot voert zijn werk perfect uit en bespaart jou een hoop tijd en geld. Meer weten? Download dan zeker ons e-book.

Voordelen van een professionele robotmaaier

Voor veel bedrijven en openbare besturen houdt het beheer van groene terreinen veel werk in. Daarom is een professionele robotmaaier de ideale oplossing.

Deze vraagt weinig aandacht en houdt het gras gezond en groen het hele jaar door zonder de geluidshinder van een reguliere (zit)maaier! Daarnaast is een robotmaaier bijzonder snel terugverdiend door het lage elektriciteitsverbruik. Ook op ecologisch vlak zit je goed! Ze passen perfect in het plaatje van een wereld die steeds meer aandacht schenkt aan de uitstoot van koolstof. Ze produceren dan ook veel minder CO2 dan maaiers op benzine.

Ook ideaal voor sportvelden

Niet alleen voor parken of bedrijfsterreinen is een professionele robotmaaier uitermate geschikt. Ook voor sportvelden is een grasrobot een prima oplossing. Zo blijven de velden perfect onderhouden zonder tussenkomst van personen en bespaar je tegelijk op kosten. Ongeacht of het nu een voetbalveld, rugbyveld of golfbaan is. Wist je dat je onze robotmaaiers ook kan leasen? Bovendien kan je bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen van jouw maaier.

Koop of lease jouw professionele robotmaaier bij GRASROBOTS.be

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke professionele robotmaaier het beste bij jouw terrein past. Wij geven je dan ook graag advies op maat en stellen desgewenst een vrijblijvende offerte voor je op. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie. Weet je al welk merk en type grasrobot je wil kopen? Kijk dan snel in onze webshop en maak je keuze.

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

WIJ MAAIEN HET GRAS AL AUTOMATISCH VOOR

BINNENKORT OOK BIJ JOU?

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen