GRASROBOTS.be: dé robotmaaier specialist

Welkom bij GRASROBOTS.be, een totaal nieuwe manier van grasmaaien. Onze robotmaaiers maken jou het leven makkelijk. Zowel in je achtertuin als op professionele bedrijfsterreinen of sportvelden houden zij het gras groen en gezond, zonder tussenkomst van personen! Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij je objectief adviseren welke robot de beste oplossing biedt in jouw situatie. Dit zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Naast het aanbod en de verhuur van grasrobots en tuinmachines kan je bij ons uiteraard ook terecht voor onderhoud en herstelling. Wil jij jaar na jaar profiteren van een perfect gemaaid gazon of bedrijfsterrein zonder zorgen?

Over_ons_1

Kies dan voor een van onze zorgeloze servicepakketten en vertrouw op de kennis en ervaring van dé robotmaaier specialist. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw machine en blijft deze in topconditie, het hele jaar door.

Jarenlange ervaring met een aanpak die werkt

Drijvende kracht achter GRASROBOTS.be is Nico Janssens. Hij is opgegroeid in het tuinaanlegbedrijf van zijn ouders dat in 1978 is opgericht, vandaag gekend als TUINEN-JANSSENS in Zele. Naast zijn passie voor natuur en tuinen heeft hij een grote voorliefde voor mechanica en automatisering. Om die reden studeerde hij in 2004 af als industrieel ingenieur elektromechanica aan de Hogeschool Gent. Tijdens een aanvullende opleiding in 2005 aan de Universiteit Gent ontstond het idee om de toen nog minder gekende markt van grasrobots te onderzoeken. Met succes, want veel klanten kiezen ondertussen bewust voor het team van GRASROBOTS.be omwille van de professionele en gespecialiseerde aanpak.

Kies jij voor dé robotmaaier specialist?

Ben jij op zoek naar een grasrobot of tuinmachine? Neem dan snel contact op met dé robotmaaier specialist voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal te Dendermonde of Waregem. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Wil je snel en eenvoudig je grasrobot of tuinmachine online kopen? Kijk dan meteen in onze webshop en maak je keuze.

“Met respect voor de natuur en passie voor techniek willen we onze klanten maximaal ontzorgen en dat met een selectie van de beste producten en medewerkers met kennis van zaken.”

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Nico

Nico

Zaakvoerder

In 2004 maakte ik voor het eerst kennis met de automatische grasmaaier. GRASROBOTS.be is ontstaan uit de verwondering dat automatisch maaien, iets wat in die jaren reeds op punt stond, nog niet beter bekend was bij het grote publiek. Sindsdien heb ik er mijn missie van gemaakt om het product en bijhorende service naar een hoger niveau te tillen. Dankzij mijn liefde voor techniek, luisterend oor en mijn streven naar perfectie, motiveer ik mijn team om het vertrouwen van onze klanten maximaal om te zetten in waar voor hun geld.

Ahmet1

Ahmet

Technieker - buitendienst

Ik ben sinds 2009 aan het werk als technieker. Tijdens de periode maart-november ben ik hersteller aan huis. Tijdens de wintermaanden sta ik mijn collega’s bij voor het onderhoud van jouw maaier. Grasrobots die na onderhoud teruggebracht worden aan huis, worden door mij getest. Ik kan elk probleem oplossen!

Patrick1

Patrick

Installateur / Technieker

Sinds begin 2015 in dienst. Door mijn technische opleiding elektronica en ervaring op commercieel vlak, kan ik je bijstaan bij de aanschaf van een grasrobot. Graag begeleid ik je vanaf het eerste contact met ons, tot en met de installatie en uitleg. Tijdens de wintermaanden help ik mee de robots herstellen en onderhouden.

Andy1

Andy

Installateur / Technieker (part time)

In dienst sinds de wintermaanden in 2017. Leerkracht in hoofdberoep, maar vanwege mijn passie voor technieken ben ik technieker/installateur in bijberoep. Concreet wil dit zeggen dat ik sleutel aan grasrobots en dat ik voor jou de robot installeer. Tijdens de wintermaanden help ik mee de robots onderhouden.

Stefaan1

Stefaan

Technieker – binnendienst

In dienst sinds december 2018. In 2008 ben ik in een groot vat gevallen vol met robotmaaiers. Vandaag hou ik er nog steeds een grote passie aan over en die wil ik delen met jou. Ik zal je helpen bij de keuze van de gepaste robot en voor een uitgebreide en zorgeloze service zit je goed bij ons team van GRASROBOTS.be

Steven1

Steven

Technieker / Installateur

Naast mijn vaste job als technieker waar ik enkel tijdens het weekend werk, installeer en herstel ik ook jouw grasrobot.

Hans

Hans

Installateur / Technieker

Sinds de zomer van 2021 in dienst. Naast een levenservaring van meer dan 50 jaar, deed ik een grondige technische ervaring op in de ventilatiesector. Bovenal dit alles ben ik vooral een hele grote tuinliefhebber. Als installateur/technieker sta ik hoofdzakelijk in voor de herstellingen op verplaatsing maar ook voor de installaties en het onderhoud van de robotmaaiers.

Mo_Grasrobots

Mo

Flexijobber

Actief sinds januari 2021. Als flexijobber help ik enkele dagen per week afhankelijk van de drukte. Dat varieert van magazijnwerk en machines klaarmaken voor uitlevering tot het klaarmaken van bestellingen voor verzending, het op orde houden van het magazijn en het onderhouden van onze demo-tuin. Af en toe eens een grapje maken hoort er ook bij natuurlijk.

over ons

Ryan

Klantenservice

Sinds oktober 2021 in dienst. Ik ben de jongste telg van het team en kwam rechtstreeks van de schoolbanken naar de werkvloer. Omringd door een team van experten zal ik sowieso snel mijn weg leren kennen en vooral veel ervaring opdoen. Als vaste klantenservice-medewerker sta ik in voor mails, telefoons en de dienstverlening aan de toog/toonbank.

over ons

Stijn

Administratie / Planning

In dienst sinds 2014. Via telefoon en e-mail ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Naast de administratieve taken neem ik ook de rol van dispatcher op mij, waarbij ik de techniekers’ dagelijkse route zo optimaal als mogelijk maak.

Hanne1

Hanne

Verantwoordelijke verkoop

In dienst sinds januari 2019. Bij de keuze van jouw toekomstige grasrobot help ik jou graag verder. We bespreken samen alle mogelijkheden om zo een geschikte grasrobot voor jouw gazon te bepalen. Verder geef ik advies over de installatie en onze onderhoudsovereenkomsten. Ik informeer daarenboven een van onze installateurs over wat wij hebben afgesproken.

Griet1

Griet

Finance / HR

In dienst sinds november 2018. Ik heb reeds jaren ervaring als management assistent in een familiale context. Mijn taken zijn heel ruim en variabel, wat de job heel boeiend maakt. Naast het ondersteunen van de zaakvoerder ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en het personeelsbeleid.

over ons kristof

Kristof

Filiaal verantwoordelijke

Hij heeft zijn pluimen verdiend bij Van Damme. Met die pluimen maakt hij sinds maart 2021 bij GRASROBOTS.bev Waregem een vliegende start.

Maxim

Maxim

Technieker grasrobots en tuinmachines

In dienst sinds oktober 2021. In Waregem sta ik als technieker in voor alle herstellingen voor zowel de grasrobots als de tuinmachines. Daarnaast ben ik een enorme motoliefhebber en oefen ik dit dan ook als tweede beroep uit.

over ons

Jaak

Technieker buitendienst - installateur

De nieuwste aanwinst van Grasrobots. Ik heb een passie voor automatisatie, om deze reden zit ik sinds 2012 in de robotmaaiersector. Hou me tegen als ik te hard van stapel loop en  een stortvloed aan informatie deel op korte tijd. Ik verzorg zowel nieuwe installaties als reparaties ter plaatse. In de winterperiode werk ik mee aan het onderhoud van jouw robotmaaier.

dennis

Dennis

Vertegenwoordiger pro segment

Sinds mijn start in december 2023 ben ik als adviseur een waardevolle toevoeging aan het team. Ik bied deskundig advies en help bij het kiezen van de juiste grasrobot voor jouw gazon. Daarnaast begeleid ik de installatie en bespreek ik onderhoudsovereenkomsten, met een focus op sportclubs, golfterreinen, steden, gemeenten en bedrijven.

Peter_1

Peter

Technieker

In dienst sinds mei 2024. Van opleiding ben ik mecanicien-lasser, wat ik jarenlang heb gedaan. Daarna heb ik een hele tijd gewerkt als hulpverlener-ambulancier, maar kluste ik al regelmatig bij als mecanicien. In 2019 rolde ik in de wereld van de robotmaaiers, waar ik snel mijn passie heb gevonden. Als technieker sta ik in voor de herstellingen bij jou thuis en in ons filiaal te Waregem. In de winter verzorg ik jouw toestel met de grootste liefde tijdens het onderhoud, zodat hij perfect zijn werk kan doen. Daarnaast ben ik nog steeds heel actief binnen het Rode Kruis te Deinze.

Ian_1

Ian

Verkoop en dienst na verkoop

Sinds maart 2024 maak ik deel uit van het GRASROBOTS.be-team. Samen met het team in Waregem sta ik in voor de verkoop en dienst na verkoop.

Medewerkers foto's

?

Klantenservicemedewerker

Word jij onze nieuwe collega? Check onze vacatures hier

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen