Professionele tuinmachines voor elke klus

Professioneel groenonderhoud begint met goed gereedschap. In onze webshop en toonzaal te Waregem vind je dan ook professionele tuinmachines waarmee je jouw klussen als professional of groendienst snel en eenvoudig klaart. Omdat deze voldoen aan de hoogste eisen weet je zeker dat je hoogwaardige machines koopt van topkwaliteit. Van bosmaaiers en hakselaars tot doorslijpers en knikladers, bij ons ben je verzekerd van het juiste materiaal!

Diverse merken van topkwaliteit

Of het nu gaat om kleinere karweien of grote projecten, bij GRASROBOTS.be draait alles om kwaliteit.
h250-0147

Daarom werken wij voor onze professionele tuinmachines steeds met topmerken zoals Eliet, Bugnot, Silky, Husqvarna, GTM-professional en Felco. Voor elke professionele tuinklus hebben wij een geschikte machine staan. Ook goede, beschermende kledij is een must voor elke professional. Met de nieuwste innovaties op het gebied van design en hoogwaardige materialen biedt ons assortiment aan kledij de bescherming en het comfort die nodig zijn om jouw klus te klaren.

Onderhoud en herstelling van professionele tuinmachines

Om ervoor te zorgen dat de tuinmachines in goede conditie blijven is een deskundig onderhoud essentieel. Daarom kan je bij onze toonzaal in Waregem terecht voor zowel onderhoud als herstellingen van jouw machines. Je kan ook kiezen voor een onderhoudscontract op maat van jouw behoeften. Zo ga je voor maximaal comfort en kan je steeds op betrouwbare machines rekenen!

Vrijblijvende offerte op maat van jouw wensen

Ben jij op zoek naar professionele tuinmachines of kledij? Neem dan snel contact op met onze toonzaal in Waregem voor meer informatie of maak een afspraak voor een onderhoud of reparatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke tuinmachine geschikt is voor welke klus. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Weet je al welk merk en type tuinmachine je wil kopen? Kijk dan snel in onze webshop en maak je keuze.

ONTDEK ONZE TUINMACHINES

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen