Liever gebruik maken van onze serviceformules of een robotmaaier huren?

Ben jij van plan om een grasrobot of tuinmachine te kopen voor jouw bedrijfsterrein of sportveld? Of wil je als bedrijf of sportclub een robotmaaier huren of leasen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze service-, lease en huurformules. Zo kan je genieten van optimale service in jouw specifieke zakelijke situatie.

Kies de serviceformule die bij jou bedrijf of sportclub past

Bij GRASROBOTS.be kan je altijd een beroep doen op installatie en ondersteuning van jouw grasrobot. Ook voor het onderhoud van jouw robotmaaier ben je bij ons aan het juiste adres. Echter kan je desgewenst ook een onderhoudsovereenkomst afsluiten.

reparatie

Daarmee kies je voor maximaal comfort op maat en dankzij onder meer regelmatig (winter)onderhoud kan je steeds op een betrouwbare machine rekenen.

Onze Omnium service doet daar tenslotte nog een schepje bovenop. Zo kan je onder meer jouw grasrobot in de winter kosteloos bij ons stockeren! Met deze serviceformule wordt de garantie van jouw robotmaaier ook verlengd naar 10 jaar.

Een grasrobot huren?

Wens je een robot te huren of leasen in plaats van te kopen? Dan kan je gebruik maken van onze lease en huurservice. Voor een vast bedrag per maand rijdt er op jouw bedrijfsterrein of sportveld een grasrobot rond die het gras groen en gezond houdt. De prijs wordt berekend op basis van het type machine, de oppervlakte en locatie van het maaigebied. Tijdens de huurovereenkomst blijft de robot eigendom van GRASROBOTS.be en betaal je maandelijks een vast bedrag. Dit bedrag dekt zowel de slijtage en het gebruik tijdens de maaimaanden alsook het onderhoud en stockage tijdens de wintermaanden.

Klik hier voor de prijslijst en voorwaarden van onze verhuurservice.

Meer informatie over onze formules

Wil jij gebruik maken van een van onze serviceformules of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste service in jouw situatie.

Profiteer van 6 jaar GRASROBOTS.be garantie

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen