Ons bezoek aan de Husqvarna Automower fabriek

Op 6 maart 2023 trokken we met een gezelschap van Husqvarna dealers richting de Husqvarna Automower fabriek in Newton Aycliffe in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de excursiereis stond een rondleiding in de grootste en modernste productiefaciliteit van Husqvarna centraal. Wij hebben alvast onze ogen uitgekeken. Benieuwd hoe we deze unieke ervaring hebben beleefd? Ontdek het hieronder.

Husqvarna Automower fabriek

Samen met andere Husqvarna dealers uit de Benelux kregen we de kans om een exclusief bezoek te brengen aan de fabriek in Newton Aycliffe. Na een korte reis met een boot, werden we in de fabriek verwelkomd. Husqvarna voert er bijna de volledige productie in eigen beheer uit en heel wat modellen zien hier voor de eerste keer het levenslicht. Zo worden alle EPOS- en CEORA-modellen hier al een tijdje geproduceerd en rollen sinds begin 2023 ook de nieuwste NERA-modellen (voor particulieren) hier van de band.

husqvarna automower fabriek

Indrukwekkend productieproces

De rondleiding bracht ons langs de verschillende fases van het productieproces. Zo zagen we kleine plasticdeeltjes omgevormd worden tot onderdelen van de Husqvarna Automower. De zin voor innovatie waarvoor Husqvarna bekendstaat, zagen we terug in het hele productieproces. Zo staan 100% hernieuwbare energiebronnen in voor de productie van de robotmaaiers en staat ontwikkeling van nieuwe innovaties centraal. Elk product dat door ons verdeeld wordt staat garant voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid met de bedoeling er jaren geniet van te hebben.

husqvarna automower fabriek
husqvarna automower fabriek

Het was een zeer indrukwekkende ervaring om met eigen ogen te zien hoe de robots geproduceerd worden en hoe de strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd worden. Heel leuk om te zien dat de kwaliteit van de producten zo hoog in het vaandel wordt gedragen. Bedankt Husqvarna!

Krijg je zelf graag een beter beeld van hoe een Husqvarna Automower van A tot Z wordt gemaakt? In dit filmpje kan je het volledige productieproces volgen.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen