GRASROBOTS.be maait draadloos in baantjes op atletiekpiste

case boom

Sinds september 2023 heeft het veld van SFC Vitesse Boom er een extra atleet bij. Je kan de Husqvarna Automower 550 EPOS in mooie rechte baantjes zien rijden op het grasveld van de atletiekpiste. De gemeente Boom liet zich adviseren door robotmaaierspecialist GRASROBOTS.be. Niet alleen voetbalvelden, groene bedrijfsterreinen, evenementenlocaties of golfterreinen zijn geschikt voor een professionele robotmaaier. Ook het grasveld van een atletiekpiste komt in aanmerking.

case Boom

Op deze luchtfoto van het terrein kan je de virtuele maaigebieden en de transportpaden tussen het laadstation en de verschillende gebieden zien. De twee witte bolletjes (rechts op de foto) tonen de grasrobot en het referentiestation aan.

Een oplossing op maat

De beslissing om een draadloze grasrobot in te zetten voor het onderhoud van het grasveld, kwam er na deskundig advies van onze specialisten en installateurs. De keuze voor de kleine en compacte robotmaaier 550 EPOS is weloverwogen gemaakt. De maximale capaciteit van die robotmaaier bedraagt 6.000 m² per dag, maar het toestel onderhoudt eigenlijk een grasveld van zo’n 9.000 m². Aangezien het veld niet intensief gebruikt wordt en er ook ’s nachts gemaaid kan worden, is het model perfect geschikt voor het onderhoud ervan.

case boom

De voordelen van een robotmaaier

Naast de flexibele inzetbaarheid van het toestel gaven nog enkele andere factoren de doorslag om te kiezen voor een draadloze robotmaaier.

  • Geen perimeterdraad om in te graven rondom het veld.
  • Lagere personeelskosten en hogere productiviteit.
  • Betere kwaliteit van het gras dankzij natuurlijke bemesting van de grassnippers.
  • Minder CO2-uitstoot.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.

Benieuwd wat GRASROBOTS.be voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zoekt jouw sportclub of lokaal bestuur ook een geautomatiseerde werkkracht om grasvelden te onderhouden? GRASROBOTS.be helpt je graag verder. Voor je vragen kan je terecht in een van onze winkels (Dendermonde of Waregem) of via verkoop@grasrobots.be voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen