Robotmaaier van Belrobotics op evenementenlocatie Bleyckhof in Ranst

Bleyckhof

Sinds 2020 runnen Guillaume en Ann-Sophie de evenementenlocatie Bleyckhof te Ranst. Het prachtige, grote domein is een en al groen. Een eerste oefening omtrent kostenefficiëntie die ze moesten maken, was die van het onderhoud van het landgoed. Als je weet dat de meeste uren naar het maaien van de grote bleekweide gingen en dat dat nog gebeurde met een traditionele zitmaaier met optie voor mulching en rollen, was er overduidelijk nood aan verandering.

Na enkele offerteaanvragen bij verschillende spelers kwam GRASROBOTS.be als beste optie uit de bus. In samenspraak werd een gereviseerd toestel van Belrobotics aangeraden. De keuze voor refurbished maakte het mogelijk om aan een schappelijke prijs toch een toestel te vinden dat de grote oppervlakte moeiteloos kan onderhouden. Guillaume vertelt: “We hebben ons laten bijstaan door het team van GRASROBOTS.be en zijn zo bij een Belrobotics Bigmow uitgekomen.” Momenteel maait het toestel van Belrobotics overdag en zorgt het voor het onderhoud van de grote grasvlakte voor het kasteelgebouw.

Dat ze op het domein Bleyckhof niet meer zonder robotmaaier kunnen, is een feit. Sinds de komst van het toestel is een traditionele zitmaaier overbodig geworden. Op het terrein zorgen de afgemaaide grassprietjes die blijven liggen op de grasmat nu ook voor ‘mulching’ ofwel natuurlijke bemesting die leidt tot voller en gezonder gras. Het stimuleert zelfs het bodemleven, beschermt het gazon tegen extreme temperaturen en voorkomt dat de bodem te snel uitdroogt.

Guillaume en Ann-Sophie besparen tijd en kosten met de robotmaaier: “Een robotmaaier is efficiënt en gemakkelijk in onderhoud.” Eenmaal de investering is terugverdiend, kunnen ze ook veel kosten besparen. Van een goede investering gesproken!

Bleyckhof

“We zijn tevreden over de samenwerking met GRASROBOTS.be. We zijn steeds vriendelijk en correct geholpen.”

Ann-Sophie en Guillaume.

 

Benieuwd wat GRASROBOTS.be voor jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe kan een robotmaaier helpen bij het onderhoud van jouw terreinen? Hoe past een robotmaaier in het plaatje van jouw bedrijf, sportclub of lokaal bestuur? Op deze vragen geven wij jou graag een antwoord. We staan voor je klaar met advies op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een professionele robotmaaier en hoe die een verschil kan maken voor jouw terreinen? Download dan gratis ons professioneel e-book!

Binnenkort een feest op de planning? Neem zeker eens een kijkje op www.bleyckhof.be en spot zelf onze robotmaaier aan het werk.

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen