Case crematoriumsite Westlede

Husqvarna EPOS robotmaaier op de crematoriumsite Westlede (aalst)

Grasrobots-westlede

Sinds 2008 maait GRASROBOTS.be al op de crematoriumsite te Lochristi. Eerst één strooiweide en later nog een tweede. Een robotmaaier bleek de ideale oplossing voor het onderhoud van de terreinen en daar zijn meerdere redenen voor. Naast tijdswinst en een betere kwaliteit van het gras, was vooral het feit dat de robotmaaiers ’s nachts én geluidloos kunnen maaien een belangrijke factor. Op die manier worden de erediensten die overdag op de strooiweides worden gehouden niet verstoord.

Dankzij de goede resultaten, mocht GRASROBOTS.be in 2022 ook een robotmaaier installeren op de site Westlede te Aalst. Er werd gekozen voor een Husqvarna robotmaaier op EPOS-technologie. Die satelliettechnologie laat toe dat maaiers binnen virtuele grenzen werken en er geen begrenzingsdraad meer nodig is, wat dus ook geen graafwerken met zich meebrengt. De zones kunnen we makkelijk aanpassen en zelfs de maaihoogtes kunnen, indien nodig, aangepast worden per zone.

Hoe die installatie precies is verlopen? Check dan zeker ons filmpje!

De robotmaaiers zorgen voor een betere kwaliteit van het gras en zijn perfect af te stemmen op de tijdstippen van onze ceremonies.

Benieuwd wat GRASROBOTS.be voor jouw bedrijf kan betekenen?

Voor al je vragen kan je terecht in een van onze winkels (Dendermonde of Waregem) of via het contactformulier op onze website. We staan je graag te woord met advies op maat. Check ook onze webshop.

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen