2 Belrobotics toestellen onderhouden de terreinen van SK Beveren

SK Beveren

Sinds mei 2018 mogen 2 Belrobotics robotmaaiers de trainingsvelden van SK Beveren onderhouden. Te hoge personeelskosten waren destijds de aanleiding om robotmaaiers in te zetten. Om voldoende maaicapaciteit te hebben en zo de velden van de A-kern altijd piekfijn in orde te hebben, werd ervoor gekozen om 2 Belrobotics Bigmows in te schakelen.

Aanvankelijk waren sommige trainers sceptisch toen ze zagen dat het veld kriskras gemaaid werd, maar de verbeterde graskwaliteit bleek toch een enorme meerwaarde te zijn. De gemaaide grassprietjes blijven liggen op de grasmat en zorgen voor een natuurlijke bemesting. Dit proces heet ‘mulching’. Belangrijk was dat de toestellen autonoom konden maaien en SK Beveren zelf kon bepalen en instellen wanneer het toestel zou maaien en wanneer niet. Zo rijdt het toestel enkel uit wanneer er geen trainingen zijn.

“Als er zich problemen voordoen met de machines, doen ze er alles aan om zo snel mogelijk te helpen. Dat vinden we heel belangrijk, want de velden worden gebruikt door een profploeg. Ook de communicatie verloopt telkens vlot en correct.”

Tom Buysrogge, terreinverantwoordelijke.

De samenwerking tussen GRASROBOTS.be en SK Beveren verloopt vlot. SK Beveren kan rekenen op een snelle service die al vanaf de installatie vlot en duidelijk verloopt. Als er zich problemen voordoen met de machines, komen de techniekers van GRASROBOTS.be snel ter plaatste om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

Benieuwd wat GRASROBOTS.be voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van terreinen? Kan je lokaal bestuur, voetbalclub of bedrijf misschien ook een robotmaaier gebruiken? Dan ben je bij GRASROBOTS.be aan het juiste adres. Voor al je vragen kan je bij ons terecht. We helpen je graag verder met advies op maat. Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een professionele robotmaaier en hoe die een verschil kan maken voor jouw terreinen? Download dan gratis ons professioneel e-book!

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen