Belrobotics robotmaaier op het terrein van SK Ruisbroek

sk ruisbroek

Zo’n 2 jaar maait er al een robotmaaier van GRASROBOTS.be op de terreinen van voetbalclub SK Ruisbroek in de provincie Antwerpen. De voornaamste reden om een robotmaaier in te schakelen was het tekort aan helpende handen om het terrein te onderhouden. Het veld werd eerst onderhouden met een traditionele zitmaaier, maar dat vergde heel wat planning en inspanning om het veld telkens tijdig speelklaar te maken. Een beurtrol onder de spelers moest garantie geven voor een consistent terreinonderhoud, maar dat bleek niet haalbaar.

Via hun netwerk kwam SK Ruisbroek terecht bij GRASROBOTS.be. De Belrobotics Bigmow robotmaaier bleek een uitstekende keuze te zijn voor de noden van de club. Ze kochten een tweedehands toestel om hun traditionele grasmaaier te vervangen. De verbeteringen die ze ondervinden sinds de komst van de grasrobot zijn uitermate positief. De Belrobotics robotmaaier werd zo geprogrammeerd dat het toestel rijdt als er geen trainingen of wedstrijden zijn. Van 6 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds is het toestel in de weer om het gras mooi kort te houden.

Op zaterdagen neemt het toestel een dagje rust, aangezien er dan wedstrijden worden gespeeld. De mogelijkheid om de robotmaaier in te stellen hoe ze het zelf willen, is dus een enorm pluspunt. Ook de buren ondervinden geen hinder meer, aangezien het toestel amper geluid maakt tijdens het maaien. En ook met de weersomstandigheden hoeft er geen rekening meer worden gehouden, want ook bij regen rijdt het toestel zonder problemen uit.

sk ruisbroek

“We zouden niet meer zonder grasrobot kunnen. Ik raad het zeker en vast aan. Ook de samenwerking verloopt vlot. Bij problemen komt een technieker van GRASROBOTS.be zo snel mogelijk langs.”

Albert, terreinverantwoordelijke.

Benieuwd wat GRASROBOTS.be voor jouw bedrijf kan betekenen?

Zit je met vragen over hoe een robotmaaier kan helpen bij het onderhoud van jouw terreinen? We staan voor je klaar met advies op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een professionele robotmaaier en hoe die een verschil kan maken voor jouw terreinen? Download dan gratis ons professioneel e-book!

Grasrobots-logo-klein
E-book-mock-up

NOOD AAN EEN TERREINONDERHOUD ZONDER ZORGEN?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan beteke­nen en hoe GRASROBOTS.be je daarbij kan helpen? Download GRATIS ons e-book en ontdek waarom een grasrobot een win-win kan zijn voor jou.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen