Wat is de meerwaarde van een robotmaaier voor een voetbalveld?

Wat vroeger een uitzondering was, wordt geleidelijk aan de norm. We zien alsmaar meer robotmaaiers op voetbalvelden rijden. De redenen om te kiezen voor een robotmaaier op een voetbalveld zijn uiteenlopend. Niet alleen de graskwaliteit gaat erop vooruit, maar ook het onderhoudsteam wordt ontzorgd.

robotmaaier voor een voetbalveld

Milieuvriendelijk en betere graskwaliteit

Wist je dat je door drie voetbalvelden gedurende 1 seizoen automatisch te laten maaien zo’n 1.2 ton CO2 kan besparen? En dat heel wat van onze klanten de positieve gevolgen ondervinden van een Belrobotics of Husqvarna robotmaaier op hun voetbalveld? Check het zeker in een van onze cases en ontdek hun bevindingen.

Het gebruik van een robotmaaier brengt een grote besparing met zich mee. De elektrisch aangedreven rasrobot vervangt vaak een grote zitmaaier op brandstof en stoot daardoor veel minder, tot geen, CO2 uit.

De graskwaliteit verbetert dankzij een robotmaaier. Omdat de robotmaaier het afgesneden gras niet opvangt, komt het grasafval terecht op de grasmat. Dat proces heet ‘mulching’ en zorgt voor een natuurlijke bemesting van het gras. Als de machine voldoende kan rijden, dan zal ze het bodemleven stimuleren, het gazon beschermen tegen extremere temperaturen en voorkomen dat de bodem te snel uitdroogt. Uiteindelijk zal het gras voller en gezonder zijn.

Ontzorging van het onderhoudsteam

Niet alleen het gras zal baat hebben bij de komst van een robotmaaier, ook het onderhoudsteam en het bestuur ondervinden de positieve gevolgen ervan. Zo kan je de seizoensdrukte opvangen door een automatische werkkracht in te zetten én kan je tegelijkertijd ook besparen op extra werknemers. Daarnaast is een robotmaaier maximaal inzetbaar en kan je zelf bepalen wanneer het toestel werkt en wanneer niet. Ook is het toestel onderhoudsvriendelijk en kan het, mits regelmatig onderhoud, jarenlang mee.

Ontdek alle voordelen en onze serviceformules in ons e-book.

robotmaaier voor een voetbalveld

Een robotmaaier voor jouw voetbalveld?

Ben je benieuwd naar wat een robotmaaier voor jouw terreinen kan betekenen? Ontdek de opties. Bij GRASROBOTS.be voorzien we ook huuroplossingen, zodat jouw sportclub zelf kan ontdekken of een robotmaaier op het voetbalveld de geschikte oplossing is.

We helpen je graag verder, dus aarzel niet om ons te contacteren.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen