Deelnemers Tiener Techniekacademie op bezoek

Op woensdag 15 november mochten we een groep kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar ontvangen in onze toonzaal te Dendermonde. In het kader van de Tiener Techniekacademie (ondersteund door Vives Hogeschool) volgden ze een lessenreeks waar ze konden proeven van wetenschap en technologie. Ook creativiteit en innovatie stonden centraal. De lessen vonden plaats in het GO!MAD van het Atheneum en in het Oscar Romerocollege in Dendermonde.

Als laatste les stond een praktijkbezoek aan ons bedrijf op de agenda. De kinderen kregen uitleg over wat we doen, hoe robotmaaiers werken, welke types er zijn, enzovoort. Na een leerrijke presentatie konden ze ook zelf de handen uit de mouwen steken. Wie wilde kon zelf een Husqvarna CEORA robotmaaier besturen. En het was een succes! De foto’s spreken voor zich!

De lessenreeks voor de Tiener Techniekacademie wordt ondersteund door de lokale politiek. Schepen van jeugd Lien Verwaeren van CD&V kwam persoonlijk de diploma’s uitreiken. De opleiding start opnieuw in het voorjaar.

Ben je benieuwd naar het artikel in Het Laatste Nieuws? Dat kan je hier bekijken.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen