Een professionele grasrobot zonder draad voor elk terrein

Sinds 2005 is GRASROBOTS.be dé specialist in robotmaaiers. We maakten onze naam op de particulierenmarkt door onze snelle en efficiënte diensten. Nu we de kaap van 4.000 verkochte robots voor particulieren ruim hebben overschreden, zijn we sinds een tijdje ook actief op de professionele markt. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide service gebruiken we om bedrijven, sportclubs en lokale overheden bij te staan met deskundig advies op maat met betrekking tot de financiële analyse voor het onderhoud van (sport)grasvelden. Voor een professionele grasrobot zonder draad kan je bij ons terecht!

Een grasrobot zonder draad voor terreinonderhoud zonder zorgen

“Zo’n robotmaaier is veel te ingewikkeld”, horen we vaak zeggen. Maar niets is minder waar. Automatisch maaien heeft de laatste jaren een sterke evolutie doorgemaakt. Vandaag bestaan er al machines die volledig draadloos maaien tot wel 2.5 hectare op één dag. Ook steile hellingen en terreinen met meerdere kleine maaizones vormen geen probleem. Robotmaaiers zonder perimeterdraad leren virtueel het maaiterrein kennen en hebben geen ingegraven draad meer nodig.

De toekomst is automatisch én draadloos

De kwaliteiten van een professionele grasrobot zonder draad stellen je in staat om zelf de controle te behouden en het overzicht te bewaren. Kan je door personeelsschaarste en te hoge loonkosten je terreinen moeilijker onderhouden en heb je nood aan een goede hulp die zorgt voor een betere maaikwaliteit en minder maaiafval? Je wint tijd door je robot aan het werk te zetten en ook het lage elektriciteitsverbruik en het ecologische aspect zijn een groot pluspunt.

grasrobot zonder draad
Grasrobot zonder draad

Sportbeheer Waregem ging al overstag voor een testcase

Een tijdje geleden bekeken we samen wat de beste oplossing zou zijn voor het onderhoud van hun terreinen. Voor de testcase kwamen we terecht bij een Husqvarna CEORA, een volledig draadloze machine. Omdat we de markt nauwgezet volgen, konden we hen de geschikte oplossing aanbieden zonder gebonden te zijn aan een specifiek merk. Onze merken Belrobotics en Husqvarna hebben namelijk een uitgebreid gamma voor grote oppervlakten. Ze kunnen genieten van een snelle service (on site) dankzij onze onderhoudsovereenkomst.

Wist je dat voor het onderhouden van 3 velden van elk 8.000m² één Husqvarna CEORA 546 volstaat? Voor de machine incl. installatie, elektriciteitsverbruik en omnium service, mag je rekenen op een gemiddelde kost van 0.3 euro/ m², terwijl je bij een traditionele zitmaaier snel boven 0.5 euro/ m² zit en dat excl. bijkomende personeelskosten.

Is jouw terrein als volgende aan de beurt?

Denk je dat een grasrobot zonder draad wel eens dé oplossing kan zijn voor jouw terreinen? We helpen je graag om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten. Heeft je lokale bestuur nog wat overtuiging nodig voor je kan overgaan tot de aankoop van een machine? Geen probleem! We bieden, zoals de testcase in Waregem, ook huuroplossingen op maat aan. Zonder aankoopverplichtingen en zonder veel papierwerk, kunnen alle betrokken partijen de machine eerst grondig uittesten en zelf ervaring opdoen.

Contacteer ons via verkoop@grasrobots.be voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ja kan ook eens binnenspringen in één van onze winkels in Dendermonde of Waregem. Te ver? Helemaal niet, we zijn zelfs actief tot op een uur rijden van onze winkels.

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen