Robotgrasmaaier kopen bij GRASROBOTS.be

Het onderhoud van een tuin, zowel groot als klein, kan heel wat tijd in beslag nemen. Vooral het gras vraagt in de lente- en zomermaanden veel onderhoud. Gelukkig bestaan er heel wat automatische oplossingen voor ons tuinonderhoud. Een robotgrasmaaier kan volledig zelfstandig jouw gazon kortmaaien. Welke voordelen zo’n toestel heeft? Dat leggen we je graag uit.

Jouw trouwste partner

Een robotgrasmaaier staat altijd paraat om jouw gazon te onderhouden met de grootste precisie en jij  hebt meer tijd voor andere dingen terwijl je robot het gras kort houdt. Tegelijkertijd zorgen de gemaaide grassprieten die blijven liggen op de bodem van de grasmat ervoor dat het gras een natuurlijke bemesting krijgt. Dit proces heet mulching en zorgt voor voller en gezonder gras, want het stimuleert het bodemleven, beschermt het gras tegen extreme temperaturen en voorkomt dat de bodem te snel uitdroogt. Daarnaast is een robotgrasmaaier heel onderhoudsvriendelijk én gebruiksvriendelijk. Je veroorzaakt geen geluidsoverlast en kan kiezen wanneer de robot zijn taken uitvoert.

Check je graag uitgebreider van welke voordelen je geniet bij een robotgrasmaaier? Download dan zeker hier ons gratis e-book.

robotgrasmaaier

Innovatief Husqvarna

Als officieel erkend Husqvarna dealer kan je erop vertrouwen dat we jou als klant de beste service en kwaliteit bieden. Husqvarna is sinds 1995 de pionier op de markt van de robotmaaiers. Het merk staat bekend om haar innovativiteit en kwalitatief hoogstaande producten. Daarom is Husqvarna al jaren ons absoluut topmerk voor particulieren. Afhankelijk van jouw type tuin, kan je in ons gevarieerd Husqvarna-aanbod de geschikte robotmaaier vinden.

robotgrasmaaier

Een robotgrasmaaier kopen doe je bij GRASROBOTS.be

GRASROBOTS.be staat voor topkwaliteit op vlak van aanbod, maar ook op vlak van service. We staan je bij in jouw zoektocht naar de ideale robotgrasmaaier voor jouw tuin. Twijfel je of jouw tuin geschikt is? Tijdens een gratis adviesgesprek aan huis zetten we alle mogelijkheden op een rijtje en kan je al je vragen stellen. Ook na verkoop kan je blijven rekenen op onze diensten. Dankzij onze onderhoudsformules komen jij en je robotmaaier niets tekort. Een snelle interventie bij een defect of een jaarlijks onderhoud, GRASROBOTS.be staat altijd voor je klaar.

Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

ONTDEK ONZE GRASROBOTS

GRASROBOTS.be

Hoofdkantoor Dendermonde

Vijfbunderstraat 37A
B-9200 Dendermonde

Tel: +32 (0)9 337 02 88
E-mail: dendermonde@grasrobots.be

Filiaal Waregem

Henri Lebbestraat 108
B-8790 Waregem

Tel: +32 (0)56 49 01 04
E-mail: waregem@grasrobots.be

Reviews

GRASROBOTS.be
4.9
Gebaseerd op 158 beoordelingen
powered by Google
js_loader

© copyright GRASROBOTS.be 2024 | BE 0524.939.452
Privacybeleid - PrivacyinstellingenDisclaimerAlgemene voorwaarden - Referenties - Onze partners - Missie en Visie
Powered by Digi-Motions

Winkelwagen